Strona główna forum Czat z Wójtem Czat z Wójtem 21.12.2007 linia 105 do Mostów

linia 105 do Mostów

Czat z Wójtem Jerzym Włudzikiem

Post Pt gru 21, 2007 7:54 pm
ela Użytkownik

Bardzo interesuje mnie przedłużenie linii 105.Wójt ciągle obiecuje,ale tylko tyle.Co słychać w tej kwesti ?.Pozdrawiam.

Post Pt gru 21, 2007 7:57 pm

Bardzo przepraszam, ale nie obiecuję tylko robię. Na pewno miała Pani na myśli jakiegoś innego wójta. Jeżeli Pani się orientuje to ulica leśna dopiero w nowym roku zostanie skończona i autobus nie może jeździć po polnych drogach.

Post Pt gru 21, 2007 8:06 pm
ela Użytkownik

Dziekuję za odpowiedz.Wójt ten sam,tylko zapał już nie ten ,co w poprzedniej kadencji.Obicanek było wiele co tej polnej drogi.

Post Pt gru 21, 2007 8:12 pm
ela Użytkownik

Dziękuję za odpowiedz. Wójt ten sam,ale zapłał mniejszy niż w poprzedniej kadencji.

Post Pt gru 21, 2007 8:13 pm

Znowu Pani się myli. Parafrazując nie mam takiego zapału na odległość, a konkretnie. Poprzednia kadencja miała 4 lata i podsumowanie było po 4 latach. A Wy Państwo jesteście w gorącej wodzie kąpani, niecierpliwi i chcielibyście żebym w jednym roku, który minął zrobił to wszystko co obiecałem na 4 lata. Daję Pani słowo, że to co obiecane będzie zrobione z nadwiązką i proszę jeszcze raz moje życzenia świąteczno noworocznego, w którym tłumaczę tą sprawę (www.kosakowo.pl) Życzę Pani zdrowych i radosnych świąt, pomyślności w nowym roku i więcej wiary w wójta.

Powrót do Czat z Wójtem 21.12.2007