Strona główna forum Kosakowo - nasza gmina Turystyka Zdjęcia najpiękniejszych miejsc w Gminie -mini galeria zdjęć

Zdjęcia najpiękniejszych miejsc w Gminie -mini galeria zdjęć

Ciekawe miejsca turystyczne i nie tylko... O turystyce, turystach, zabytkach i przyrodzie. Miejsca godne uwagi. Podziel się wrażeniami z wakacji spędzonych w naszej gminie

Moderator: Wójt_Gminy_Kosakowo

Domnik Użytkownik

Przydała by się jakaś galeryjka. Mamy w gminie pełno urokliwych zakamarków - a nic tak nie oddaje ich uroku jak zdjęcia. Proponuję abyśmy stworzyli mini galerię na forum. W odpowiedzi na ten wątek - wklejajcie zdjęcia swoich ulubionych miejsc. Zobaczymy ilu z nas udało się odkryć coś naprawdę pięknego i w ten sposób zachęcimy innych do ich odwiedzania i poszukiwania.

Serdecznie pozdrawiam!

Dominik Nikelski

Post So kwi 11, 2009 10:41 am
sasiad Użytkownik

Dobry pomysł.
Tylko jak mam swoje ciche miejsce gdzie wychodzę żeby odpocząć, to po takiej publikacji liczba odwiedzin wzrośnie :)
No ale nic, jeśli ja je znalazłem, to pewnie inni też to w krótce zrobią :wink:
Coś niedługo tu wrzucę. Niech tylko pogoda na dobre zdjęcia będzie.

Pozdrawiam

Kolegę Oleandera też :wink: (palma rośnie :D )

Post So kwi 11, 2009 2:34 pm
Kosakowiak Użytkownik

Na forum jest wyłączona opcja załączania zdjęć. Szkoda.

Post N kwi 12, 2009 6:36 am
sasiad Użytkownik

Rzeczywiście, tak samo jak BB Code.

Załóżmy galerię na www.rewainfo.org :)

Zdjęcia można też wykorzystać do stworzenia wirtualnych kartek, które potem można wysłać znajomym.

Post Wt kwi 14, 2009 5:51 pm
sasiad Użytkownik

Jeśli ktoś ma ładne zdjęcia, którymi chciałby podzielić się z innymi w formie kartki elektronicznej, którą można wysłać znajomemu, to proszę o przesłanie takiego zdjęcia / zdjęć na : admin@rewainfo.org Wszystkie zdjęcia zostaną oczywiście podpisane znakiem wodnym lub zostaną umieszczone wraz ze znakiem jeśli z takowym zostaną przesłane.

Pozdrawiam

Post Cz cze 25, 2009 9:38 pm
lebuj Użytkownik

[quote="Kosakowiak"]Na forum jest wyłączona opcja załączania zdjęć. Szkoda.[/quote]

Czy ktoś zna przyczynę tej decyzji ? Uważam, że jest ona niezrozumiała, a wręcz śmieszna. Zajrzyjcie na inne fora - właśnie wymiana fotek, komentarze do nich powodują, że uczestników forum przybywa, jest więcej tematów do wymiany poglądów.Zalogowałem się tu niedawno i to forum kojarzy mi się z czarno - białym telewizorem. Ja wolę kolorowe.Brawo dla sąsiada z Rewy. dzięki niemu jest trochę bardziej kolorowo :lol: :lol:

Post So cze 27, 2009 10:20 pm
Kosakowiak Użytkownik

www.e-kosakowo.pl

Kiedyś z nudów zacząłem robić forum które miało byc przeznaczone wyłącznie dla mieszkańców gminy. Później miałem zajęcia i zaniechałem.
Możemy te forum przeznaczyć np do udostępniania ciekawych fotografii pozostałym mieszkańcom.

Post So cze 27, 2009 10:41 pm
lebuj Użytkownik

Popieram . Sprawmy, żeby to forum żyło,bo niektóre posty są sprzed roku.Masz problem - pisz, masz pomysł -pisz.Razem będzie łatwiej !!

Post Wt paź 27, 2009 10:33 pm
sasiad Użytkownik

Witam,
Niestety, projekt rewainfo.org umarł.
Strona przestałą istnieć.
Wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszam, za zaistniałą sytuację.
Ilość osób odwiedzających stronę była duża, jednak natłok pracy oraz obowiązków nie pozwolił mi utrzymać strony pod względem merytorycznym.

Pozdrawiam

Post Wt sty 26, 2010 11:10 pm
Domnik Użytkownik

Witam sąsiada.

szkoda, że nie kontynuujesz projektu. Miałeś bardzo dobry pomysł, myślę że trochę zabrakło samozaparcia i konsekwencji.

Rewa to szczególnie piękne miejsce w Gminie Kosakowo. Podobnie mniej uczęszczane Mechelinki. Obie nadmorskie miejscowości to perełki naszej Gminy. Warto by reaktywować Twój projekt w rozbudowanej formie aby przybliżyć te miejscowości turystom. Proszę o kontakt jeśli będziesz zainteresowany jakąś formą współpracy.

ps. Zapraszam sąsiada także na moje forum:) Ciekaw jestem jak tam uprawa Mandarynek?;)
Uśmiechnij się :)
Przyjazne forum ogrodnicze: http://www.forum-ogrodnicze.oleander.pl

Post Pn lut 15, 2010 11:34 pm
Marek.S Użytkownik

Zapraszam na moją stronę :wink: Kilka zdjęć z Gminy, Ekipa Deklaogu w Mechelinkach i opuszczona jednostka w Pierwoszynie. Strona będzie rozbudowywana.

fotograficzna.strefa.pl

Pozdrawiam
Marek
Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.

Post Pt lut 19, 2010 6:21 am
sasiad Użytkownik

Dziękuję Dominiku za wsparcie.

Samozaparcia nie brakuje, gorzej z czasem. Może jeszcze powrócę do pomysłu. Ale wtedy już z hukiem :D

Pozdrawiam

Post Śr lip 27, 2011 10:15 pm
lebuj Użytkownik

Bez żadnego problemu wszystkie fotki można zamieszczać tu :

http://ikosakowo.pl/forum/index.php

rendosik Użytkownik

Linki nie działają, a szkoda...

almanisac3 Użytkownik

Super te zdjęcia :)

Powrót do Turystyka